Zgjidhni
nje kategori

MIRËSEVINI NË FALGEO SHPK - Lodra per femije

Ne ofrojmë buzëqeshje, siguri dhe konfort në argëtimin e fëmijëve tuaj!

Falgeo SHPK – Lodra per femije

Shumëllojshmëri lodrash me cilësi e produktivitet të garantuar!

Si një kompani lider ne tregun e lodrave për fëmijë, ne ju sigurojmë korrektesë maksimale dhe fleksibilitet ne cmime.

Ne shesim lodra për lokale, kopshte dhe shtëpitë tuaja duke përfshirë transportin dhe montimin e tyre. Performanca e kompanisë tonë është rritur ditë pas dite duke na transformuar në një biznes konkurrues në tregun kombëtarë.

CERTIFIKATA

Mbi 15 vite përvojë, mbi 15 vite plot sukses.

Falgeo SHPK – Lodra per femije

Projektimi, shpërndarja dhe montimi i produkteve.

Artikuj të licencuar cilësor.

Ne sjellim produktin më të mirë për t’u rritur vazhdimisht në një treg konkurrues. Ne investojmë në komunitetin përreth me përgjegjësi të plotë, duke rritur besimin dhe bashkëpunimin edhe me klientët dhe partnerët tanë.

Tregtim dhe montim te lodrave te ndryshme per femije ne Kopshte, Bare, Shkolla, Shtepi, Ambjente te ndryshme argetimi brenda dhe jashte. Jemi të fokusuar në projekte funksionale: rezidenca rezidenciale, rezidenca turistike, objekte publike dhe private etj.

Gjithmonë një performancë në rritje, kënaqësi e klientit, standard evropian.

KATEGORITË

Përshtatja e produkteve tona me ambiente të ndryshme është një element themelor për kompaninë tonë!

Ju prezantojmë me kategoritë kryesore:

SHËRBIMET TONA

Falgeo SHPK – Lodra per femije

Kualiteti i produkteve tona shoqërohet me një shërbim po aq cilësorë. Ekipi ynë i shërbimit ju garanton transportin dhe montimin e secilit produkt.

Projektim
Stafi ynë analizon paraprakisht porosinë tuaj duke hartuar një plan të personalizuar për transport-montimin.
Transporti
Garantojmë transport të sigurtë dhe të menjëhershëm në ambientet tuaja.
Montimi
Ekipi ynë i montuesve përshtat produktet me ambientin tuaj duke nxjerr në pah funksionalitetin e plotë të tyre.
Phone
Telegram
Viber
WhatsApp
WhatsApp
Viber
Phone
Telegram